3 minutter i rampelyset

Har du lyst til å presentere din forretningsidé til 480 beslutningstakere i landsdelen? Da må du ikke gå glipp av denne muligheten! Vi gjentar suksessen fra Agenda Nord-Norge-samlingen i Alta i fjor. 13. – 14. november 2017 samles beslutningstakere fra offentlig og privat næringsliv, politikk og akademia på Agenda Nord-Norge-samlingen i Mo i Rana. Temaet for samlingen er GUD og Nord-Norge, hvordan påvirkes vi av globalisering, digitalisering og urbanisering?

Vi er på jakt etter gründere som:

  1. Har en spennende skalerbar forretningsidé
  2. Er i tidlig fase av sin utvikling
  3. Har behov for kapital, kompetanse og/eller samarbeidspartnere for å komme videre
  4. Er etablert i Nord-Norge, men har et internasjonalt potensial

Utvelgelseskomiteen plukker ut 3-6 selskap som får muligheten til å presentere seg på Norges viktigste og største verdiskapingsarena i nord. Selskapene får:

  • 3 minutter til å presentere seg og sin forretningsidé
  • Mulighet for å ha utstilling under samlingen
  • Tilbud om pitche-trening (individuelt og i fellesskap) i forkant av samlingen for å forberede presentasjonene
  • Gratis deltakelse på Agenda Nord-Norge-samlingen 2017 i Mo i Rana, overnatting og dekning av reisekostnader (50 %) for én person

Vi setter sammen en spennende og nyttig gavepakke til vinneren som blant annet består av strategisk rådgivning fra innovasjonsmiljøene i nord, kontorplass, logoutvikling, patentrådgivning, kurs i budsjettering og deltakelse på innovasjonsuke. I tillegg vil vinneren få dekket deltakeravgift ved opptak i en av Innovasjon Norges globale entreprenørskapsprogram. Norinnova Technology Transfer tilbyr selskapene mulighet til å pitche for investering fra dem i etterkant.

Send inn en kort beskrivelse (max 1000 ord) av forretningsideen og kontaktinformasjon senest 5. september til Mari på e-post mari@agendanordnorge.no. Har du spørsmål kan du sende en e-post til Mari eller ta kontakt på telefon 992 75 818.

Selskapene velges ut av en egen utvelgelseskomité satt sammen av arrangørene. Selskapene offentliggjøres tidlig i september. «3 minutter i rampelyset» er et samarbeid mellom Agenda Nord-Norge, Innovasjon Norge, Norinnova Technology Transfer og alle virksomhetene som bidrar til gavepakken.

 

Er du nysgjerrig på hvordan det gikk med gründerne som presenterte seg i fjor og hva de fikk ut av å delta på opplegget? Det kan du lese mer om her: