Agenda-Nord-Norge-3266

Velkommen til
Mo i Rana!

Den fjerde Agenda Nord-Norge-samlingen ble arrangert i Mo i Rana 13.–14. november 2017. Temaet for samlingen var «G.U.D. og Nord-Norge – hvordan møter vi globalisering, urbanisering og digitalisering».

 Sted: Mo i Rana
Når: 13.–14. november 2017

Globalisering, urbanisering og digitalisering. Oppsummert i forkortelsen G.U.D. Det er en verdensomspennende megatrend som slår ut alle andre trender. G.U.D. avgjør presidentvalg. G.U.D. endrer EU. G.U.D. flytter store konserner fra kontinent til kontinent. G.U.D. forandrer vår måte å tenke på, våre arbeidsplasser, vårt handlemønster og vår fritid.

I Mo i Rana satt vi søkelyset på G.U.D. på nordnorsk: Hvordan står det til med digitaliseringen av våre bedrifter? Hvor god er våre ledere på digitale ferdigheter? Er det mulig å bremse urbaniseringen? Og gir globaliseringen større muligheter enn ulemper for næringslivet i nord?

Og selvsagt fikk vi tid til litt mer: Vi viste fram spennende nordnorske gründere. Vi delte ut Agenda Nord-Norges ærespris til Kari Bremnes. Vi møtte Statsminister Erna Solberg. Og vi skapte en nordnorsk drømmekveld innenfor industriparken i Norges industrihovedstad.

 

Tidligere år

Streaming fra mandag 13. november

Streaming fra tirsdag 14. november