Agenda-Nord-Norge-3266

Velkommen til
Mo i Rana!

Årets Agenda Nord-Norge-samling arrangeres i Mo i Rana 13.–14. november. Temaet for samlingen er «GUD og Nord-Norge – globalisering, urbanisering og digitalisering».

 Sted: Mo i Rana
Når: 13.–14. november 2017

Globalisering, urbanisering og digitalisering. Oppsummert i forkortelsen GUD. Det er en verdensomspennende megatrend som slår ut alle andre trender. GUD avgjør presidentvalg. GUD endrer EU. GUD flytter store konserner fra kontinent til kontinent. GUD forandrer vår måte å tenke på, våre arbeidsplasser, vårt handlemønster og vår fritid.

I Mo i Rana setter vi søkelyset på GUD på nordnorsk: Hvordan står det til med digitaliseringen av våre bedrifter? Hvor god er våre ledere på digitale ferdigheter? Er det mulig å bremse urbaniseringen? Og gir globaliseringen større muligheter enn ulemper for næringslivet i nord?

Og selvsagt får vi tid til litt mer: Vi viser fram spennende nordnorske gründere. Vi deler ut Agenda Nord-Norges ærespris. Vi møter forhåpentligvis Norges Statsminister, enten det er Erna eller Jonas. Og vi skaper en nordnorsk drømmekveld innenfor industriparken i Norges industrihovedstad.

Deltakerne er nordnorske bedrifter, fagbevegelsen, akademikere og politikere.

Tidligere år

Har du ikke fått invitasjon?

Ønsker du å delta på årets samling i Mo i Rana sammen med 500 andre nordnorske aktører? Da har du muligheten ved å sende oss en e-post med en kort begrunnelse. Vi plukker ut 10 personer som får en invitasjon fra oss.

Merk søknaden med ”Agenda Nord-Norge 2017” og send inn før 31. juli 2017.