Forfatter
Mari Nilsen

Publisert
16/8/17

ambassadrer

Vi søker etter nye ambassadører

Agenda Nord-Norge er igjen på jakt etter landsdelens fremste talent. Vi ser etter personer som har ferdigheter knyttet til formidling, har et brennende engasjement for landsdelen og et ønske om å bidra til vekst og utvikling for Nord-Norge.

For tredje gang søker vi unge talenter som har ambisjoner på vegne av landsdelen. Agenda Nord-Norges ambassadørprogram er et samarbeid med våre eiere: LO, NHO og SpareBank 1 Nord-Norge. De 12 ambassadørene kan se frem til syv samlinger hvorav seks er i nord og en i Oslo/Brüssel. Programmet starter i oktober 2017 og går over et helt år.

Søkerne må være mellom 25-35, være tøffe (tørre å gå i front), ha troen (på seg selv og landsdelen), ha teft (for forretningsmuligheter og verdiskaping) og ha evne til å bygge team (skape et nordnorsk lag).

Søknadsfristen er 1. september 2017.

Søknadsskjema finnes her.

Jeg har lært at enten vi vil eller ikke, deler alle i Nord-Norge et skjebnefellesskap. Det vil si: vi blir oppfattet som «en» landsdel av resten av Norge. Derfor behøves det at vi fokuserer på, og blir enige om de viktigste tingene

Øyvind Arntzen